Vi hjelper deg å skape en helhetlig visuell identitet som ser bra ut på alle flater.

IDENTITET

En sterk merkevare

Selv om dere er små er det lurt å tenke stort. Vi hjelper dere skape en sterk merkevare som kan brukes digitalt, på trykk og internt i bedriften.
logo, identity, visuell identitet, visuell kommunikasjon, brand, merkevare
logo, identity, visuell identitet, visuell kommunikasjon, brand, merkevare

En god logo

Alle trenger en logo. Det er viktig å tenke på synlighet på forskjellige overflater. Den bør fungere som både tekst og symbol, sammen og frittstående. Vi hjelper dere med design av logo og retningslinjer for bruk.

Si det med farger

Din helt egen palett. Farger påvirker oss faktisk ganske mye. Visse du at mennesker i varme land finner kalde farger avslappende, mens vi oppe i nord forbinder avslapping og "kos" med varme farger? Fun fact.

Fonter, eller litt fancy - typografi.

Det er ikke lett å finne riktig font, men det er enda vanskeligere å få alle på kontoret til slutte å bruke Comic Sans. Vi hjelper dere å finne en god font og gjør det lett å bruke konsekvent.
AaBbCc
Digitalt
På trykk
Enten det er nettside, app eller andre digitale plattformer så bør profilen skinne gjennom å vise seg. Med en brandguide er det lett å holde oversikt.
Det trykkes ikke opp like mye nå som før, men det er fortsatt viktig at profilen er tydelig på alt som trykkes av materiell. Vi hjelper dere med helheten.
Internt i bedriften
Med enkle maler er det lett for de ansatte å ta i bruk bedriftens profil internt i presentasjoner, dokumenter og salgsmateriell.

Trenger du hjelp til branding?